ESTÜ Duyurular

2023-2024 Bahar Dönemi Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Normal Öğretim Lisansüstü Programlarına Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ: Başvuru sonuçlarına göre asil listeden kesin kayıt hakkı kazanan T.C. Vatandaşı ve Yabancı Uyruklu öğrencilerimizin 02 Şubat 2024 saat 18:00'a kadar aşağıda erişim linki paylaşılan kesin kayıt formunu doldurarak kayıt olmak istedikleri program bilgilerini ve gerekli diğer bilgileri Enstitümüze iletmeleri gerekmektedir.  Formu 02 Şubat 2024 saat 18:00'a kadar doldurmayan adayların kesin kayıtları yapılamayacaktır ve yerlerine eğer varsa yedek adaylar çağırılacaktır.

Kesin Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Kesin kayıt sürecinden sonraki tüm süreçlerde Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik Takvimi'nde yer alan tarihler ve işlem basamakları takip edilecektir.